O nama

Tko smo mi? Zašto odabrati nas?

Mi smo mladi tim stručnjaka s bogatim iskustvom na području projektiranja objekata. Svojim strankama nudimo kompletnu uslugu legalizacije objekata. Obavljamo sve vrste geodetskih poslova te usluge za izradu projektne dokumentacije, izvođenje i praćenje građevinskih radova.

Glavna djelatnost poduzeća je arhitektonsko i inženjersko projektiranje te konzultantske usluge vezane uz visokogradnju i niskogradnju. Tu je na prvom mjestu preuzimanje i organiziranje cjelokupnog projektiranja svih faza projekata, ishođenja suglasnosti i dozvola, te nadzor za vrijeme građenja. Pružamo konzultantske usluga u ranim fazama investicijskih odluka, kod izrada tendera, prikupljanja ponuda, njihove obrade i procjene, pomažemo investitoru pri ugovaranju, te organizaciji građenja.

Uz usluge projektiranja nudimo i kompletno rješenje na jednom mjestu za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata te objekata s nepotpunom dokumentacijom. Uz stručne savjete nudimo vrhunsku i brzu uslugu, a naše bogato iskustvo dajemo kao garanciju za kvalitetno obavljen posao.

U svojem radu koristimo suvremene tehnologije i metode rada, a glavne odlike su nam odličan timski rad i poštivanje ugovorenih rokova. U stalnom smo kontaktu sa svojim partnerima i poslovnim suradnicima koji isto tako brzo i stručno obavljaju geodetske, arhitektonske, električarske i strojarske usluge. Ujedno brinemo o okolišu i nastojimo provoditi načela održivog razvoja te također nudimo kompletna rješenja za ostvarivanje energetske neovisnosti.

U redovnoj ponudi poduzeća je i prodaja te instalacija solarnih panela, solarni sustavi za grijanje sanitarne vode i prostora. Ujedno vršimo i prenamjene objekata te provodimo ishođenje energetskih certifikata. U ponudi je i javna i kućna LED rasvjeta.